2014. szeptember 07. 17:15 - ossi.blog.hu

Játszásiból: Az NSA utánunk is kémkedett!

James Hartfield, a Washington Times újságírója egy washingtoni kihallgatás során váratlanul kitálalt. „A legszervezettebb orosz pártállami időket idézik azok a módszerek, ahogy az NSA nem állt meg az országok politikai és pénzügyi vezetőinek lehallgatásánál, hanem akárcsak a KGB, megsértve a magánszférát, magánemberek, magánéletét is megfigyelte. Döbbenetesen kiterjedt és alattomos megfigyelési módszerekkel, ahogy olyan természetes dolgokat fordítanak ellenünk, amik eddig az életünk részét képezték. Azt hittük, hogy a szabad világban ez nem történhet meg, de meg kell állítanunk őket!”- közölte Hartfield egy nemrégiben megjelent drámai hangú cikkében.

Akik mélyebben foglalkoznak a globalizáció és az amerikai titkosszolgálatok globalizációs törekvéseivel, azok eddig is aggódva nézték, hogyan hatolnak be a privát életünkbe, de a nemrég napvilágra került bizonyítékok immár mindennél meggyőzőbbek.

Hartfield tovább megy és idézi Dr. Katherine Fullheart-ot, az Amerikai Génmódosított Élelmiszereket Ellenőrző Intézet egyik vezető kutatóját és elnökségi tagját, aki miután szembesült a kormány és a Monsato konszern közötti titkosszolgálati egyezmény ijesztő következményeivel, családi okokra hivatkozva felmondott és azóta kereste a lehetőséget, hogy a nyilvánosság figyelmét felhívja, hogy mit tesz az országuk vezetése saját és más országok népével a Monsato génmanipulációval foglalkozó biotechnikai vállalattal karöltve.

Nem csoda, hogy a Monsato, a velük szembeni hatalmas és még tovább növekvő ellenállás mellett is egyre több támogatást kapnak az amerikai kormánytól. Ahogy egy mezőgazdasági elemző szakember mondta: „Obama elnök és Vilsack mezőgazdasági miniszter világos üzenetben közölte az amerikai közvéleménnyel, hogy nem foglalkoznak a genetikailag módosított élelmiszerekkel, a megkérdőjelezhető biztonsággal."  És úgy tűnik, nem foglalkoznak az emberek magánéletével sem.

A Dr. Fullheart által nyilvánosságra hozott dokumentumok szerint, a Monsato 2005 és 2010 között, az amerikai kormány és a CIA megbízásából olyan génmódosított növények kifejlesztésén dolgozott, amelyek képesek a környezet hangjait rögzíteni, majd az öntözővízzel elegyedő föld egy bioantennaként ezeket egy központi számítógépes rendszerbe továbbítani. 2007-ben megtorpanni látszottak a kutatások és már úgy tűnt, hogy más megoldást kell keresni, de ekkor kérte fel a kormány Fullheart intézetét, hogy a legnagyobb titoktartással övezve, kapcsolódjanak be a fejlesztésbe.

Az új csapat bevonása meghozta a várt eredményt: hamarosan megoldást találtak arra a problémára, hogy ne csak pár másodperces beszédrészletet legyenek képesek a növények rögzíteni, hanem ennél hosszabb, akár 30 perces lehallgatási idő is megvalósítható legyen. Ennyi idő után szükség van egy hosszabb pihentetési időszakra, amikor a felvett adatok tárolásra kerülnek, de napi több alkalommal történő rögzítéssel már egész behatóan lehet a teljes lakosság mindennapjait követni.

chilli.jpg

A mellékelt képen egy hagyományos (balra) és egy hangrögzítéshez génmanipulált (jobbra) fűszernövény látható. Elsőre is szembetűnő az eltérés, de a gyanútlan vásárlók nem biztos, hogy észreveszik, amikor a boltban csak egy félét kapnak és nincs módjuk ott helyben összehasonlítani olyannal, ami nem jelent magánéletük védelmére veszélyt.

 

Azt a többek által megkérdőjelezett szeptember 11-i terrortámadások óta tudjuk, hogy az amerikai kormány fokozott erőket és technikai fejlesztéseket vet be a terrorizmus elleni harcba és ez volt az ürügy arra is, hogy miért akarja a kormány és a CIA a teljes lakosságot megfigyelni. A központba küldött adatokat egy szuperszámítógép elemzi, kulcsszavakat és jellegzetes kiejtéseket keresve.

Az Obama adminisztráció által kiadott közlemény cáfolja a Hartfield által nyilvánosságra hozott állításokat és bizonyítékokat, többször kihangsúlyozva, hogy az amerikai kormány nem kémkedik az amerikai vagy más államok polgárai ellen.

„Azt üzenem az Elnök úrnak, hogy ismerjük a Snowden dokumentumokat és most már kezünkben vannak a Fullheart dokumentumok is. És most már várhatóan egyre többen fognak előlépni az árnyékból, hogy megosszák velünk azt, amit tudnak a kormány aljas cselekedeteiről. Ha nem ismerik be, nem ő lesz az első elnök, akit az amerikai nép megbuktat annak köszönhetően, hogy még mindig vannak olyanok, akik nem félnek megvédeni a szabadságunkat.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ossiszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr996678067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása